Tallers de Bcn Gestalt a centres cívics

[:ca]Els tallers de Salut i Creixement personal que es poden trobar als diferents centres cívics de Barcelona, són una bona manera d’iniciar un contacte amb una activitat que desconeixem o que pensem que ens pot portar algun benefici a nivell físic o psicològic. És molt freqüent que, més enllà d’aquest primer contacte, els alumnes continuïn al mateix taller trimestre rere trimestre, en descobrir que la disciplina que han escollit els ajuda a augmentar el seu benestar.

Bcn Gestalt, a més de tallers puntuals, impartim cursos trimestrals a diferents Centres Cívics de Barcelona. Les inscripcions a aquests tallers van obrir-se el passat dilluns, pel que a continuació incloem un petit resum dels que realitzarem aquest trimestre de tardor. Clicant als enllaços corresponents es troba tota la informació ampliada de cada activitat i els enllaços a les inscripcions:

Descobreix-te amb Gestalt
El taller constitueix una presa de contacte amb aquesta filosofia i estil terapèutic, que ens ajuda a adquirir recursos per fer servir a la nostra vida quotidiana i millorar el nostre benestar.

Més informació

Teatre per l’autoconeixement
A través de divertides tècniques teatrals, tindrem l’oportunitat de descobrir diferents parts de la nostra personalitat i per tant, aprofundir al coneixement de nosaltres mateixos i els nostres personatges quotidians. No són necessaris coneixements teatrals previs. 

Més informació

Relaxació/Relaxació activa
El taller és un espai on poder relaxar-se, reduir la tensió de la vida diària i aprendre diverses tècniques de relaxació. D’una manera senzilla i efectiva, utilitzarem diferents mètodes de relaxació físics i mentals que podrem aplicar al nostre dia a dia i que aportaran múltiples beneficis al nostre cos i a la nostra ment.

Més informació

Consulta tots els tallers en aquest enllaç

[:]– ¿Te ha gustado la publicación? ¡Compártela o coméntala!
– Únete a nuestro  Facebook y Instagram
- Si necesitas que te ayudemos a resolver un problema o realizar algún cambio, pídenos una primera cita gratuita.

Licencia de Creative Commons
Este artículo pertenece a Bcn Gestalt . Se permite compartir su contenido sólo citando la fuente. El texto está bajo una licencia de Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional