Intensius de Juliol a Bcn Gestalt

Et ve de gust fer alguna cosa diferent aquest Juliol? A Bcn Gestalt t’oferim dos cursos intensius de diferent temàtica perquè contactis amb tu mateix en un ambient distès i lúdic. Anima’t!

– Intensiu aquí i ara, mindfulness i meditació
dimecres 2, 9, 16 i 23 de juliol de 19:00 a 21:00

Continuament els pensaments ens projecten cap endevant creant fantasies i expectatives de futur, i cap enrera recordant experiències que ja han passat, provocant malestar mental i emocional. Aquest anar i venir ens allunya de l’únic instant que podem viure i sobre el que podem actuar: ara, i l’únic lloc on podem estar: aquí. Fer-nos conscients de nosaltres mateixos i del que ens envolta al moment present, ens ajuda a recuperar de nou tot el poder de la vivència.

L’aquí i ara, el mindfulness i la meditació Són pràctiques que ens faciliten prendre consciència del que estem fent, sentint i pensant al moment present, que “amplifiquen” la nostra capacitat de viure, decidir i experimentar la vida augmentant el nostre benestar.
Consulta tota la informació aquí 

– Intensiu improvisa, juga, descobreix-te!
dimarts 1, 8, 15 i 22 de juliol de 19:00 a 21:00

Espontaneitat, presència, acceptació, imaginació, autenticitat, creativitat… Les tècniques d’improvisació teatral son potents eines d’autoconeixement i desenvolupament personal, que recuperen la capacitat de joc que tenim de nens i ens ensenyen parts menys conegudes de nosaltres mateixos. Aquesta experimentació a nivell lúdic ens farà treballar la nostra timidesa, la imaginació i l’espontaneïtat, aportant-nos una major capacitat d’adaptació, creativitat i confiança a les nostres habilitats devant els diferents reptes de la vida.

Al taller treballarem amb jocs i propostes senzilles i divertides a partir de les que descobrir-nos, deixar-nos anar i aprendre nous recursos, sempre respectant el ritme de cadascun dels participants. No és necessari tenir coneixements teatrals previs.
Consulta tota la informació aquí

Bcn Gestalt

– ¿Te ha gustado la publicación? ¡Compártela o coméntala si te apetece!
– Únete a nuestro  Facebook y Twitter
- Si necesitas que te ayudemos a resolver un problema o realizar algún cambio, pídenos una primera cita gratuita.

Licencia de Creative Commons
Este artículo pertenece a Bcn Gestalt . Se permite compartir su contenido sólo citando la fuente. El texto está bajo una licencia de Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional

Bcn Gestalt
Bcn Gestalt
Terapia Gestalt individual y de pareja, crecimiento personal, cursos y talleres en Barcelona

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

veinte − 3 =