Intensius de Juliol a Bcn Gestalt

Et ve de gust fer alguna cosa diferent aquest Juliol? A Bcn Gestalt t’oferim dos cursos intensius de diferent temàtica perquè contactis amb tu mateix en un ambient distès i lúdic. Anima’t!

– Intensiu aquí i ara, mindfulness i meditació
dimecres 2, 9, 16 i 23 de juliol de 19:00 a 21:00

Continuament els pensaments ens projecten cap endevant creant fantasies i expectatives de futur, i cap enrera recordant experiències que ja han passat, provocant malestar mental i emocional. Aquest anar i venir ens allunya de l’únic instant que podem viure i sobre el que podem actuar: ara, i l’únic lloc on podem estar: aquí. Fer-nos conscients de nosaltres mateixos i del que ens envolta al moment present, ens ajuda a recuperar de nou tot el poder de la vivència.

L’aquí i ara, el mindfulness i la meditació Són pràctiques que ens faciliten prendre consciència del que estem fent, sentint i pensant al moment present, que “amplifiquen” la nostra capacitat de viure, decidir i experimentar la vida augmentant el nostre benestar.
Consulta tota la informació aquí 

– Intensiu improvisa, juga, descobreix-te!
dimarts 1, 8, 15 i 22 de juliol de 19:00 a 21:00

Espontaneitat, presència, acceptació, imaginació, autenticitat, creativitat… Les tècniques d’improvisació teatral son potents eines d’autoconeixement i desenvolupament personal, que recuperen la capacitat de joc que tenim de nens i ens ensenyen parts menys conegudes de nosaltres mateixos. Aquesta experimentació a nivell lúdic ens farà treballar la nostra timidesa, la imaginació i l’espontaneïtat, aportant-nos una major capacitat d’adaptació, creativitat i confiança a les nostres habilitats devant els diferents reptes de la vida.

Al taller treballarem amb jocs i propostes senzilles i divertides a partir de les que descobrir-nos, deixar-nos anar i aprendre nous recursos, sempre respectant el ritme de cadascun dels participants. No és necessari tenir coneixements teatrals previs.
Consulta tota la informació aquí

Bcn GestaltLicencia de Creative Commons Este artículo pertenece a Bcn Gestalt y está bajo una licencia de Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional.

- Si necesitas que te ayudemos a resolver un problema o realizar algún cambio, pídenos una primera cita gratuita.

– ¿Te ha gustado la publicación? ¡Compártela o coméntala si te apetece!
– También puedes unirte a nuestra página de Facebook y de Twitter
– Suscríbete a nuestro blog:

Bcn Gestalt
Bcn Gestalt
Terapia Gestalt individual y de pareja, crecimiento personal, cursos y talleres en Barcelona

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

9 + 1 =